OU MAI GAAD. Olipas aivan supermahtavat nahkiaiset. Ykköset niin innoissaan palvomassa meitä jumalia, abeja.

Kolmelta valuttiin ruttikseen, jossa alkoi palvonta. Ensi kaikki siinä edessä, sitten ykköset kokoontuivat omiin ryhmiinsä (hipit, norssit, lady gagat, kerjäläiset) harjoittelemaan lisää palvontaa. Haha. :D

Mentiin with my friend L vissiin ensiksi norssien luo palvottaviksi, ja ihan hyvinhän ne vetivät. Onhan se aika mahtava tunne, kun palvotaan ja tullaan suutelemaan kenkiä (pyytämättä). Heh :D Juu. Lähdettin espan suuntaan, ja kerjäläiset pysähtyivät palvomaan meitä. Ja ne huutaa, kakkoset kysyy ja ykköset vastaa: "MItä abit on?!" "Universaaleja seksijumalia!!" "Mitä te ootte?!" "Luusereita!!!" "Mitä muuta?!" "Matoja!!" MItä teistä tulee?!" "Alkoholisteja!!!" "NAHKALAULU" "Nahka, nahka, aito, oikea ressun nahka!!!"

JA sitten kadun yli, ja palvontaa gagoilta. Oioi. Ja espan reunalla ootetaan korokkeella, ja luoksemme rynnätään huutaen: "abeja!!!" JA lisää palvontaa. OIoi. Makeaa, ihanaa, täydellistä.

Ja espalla kerjäläiset, norssit, ja gagat palvoo. Mahtava yhteishenki. Meillä on paras koulu IKINÄ. Sääliksi käy norsseja, joita uitetaan paskassa joka vuosi. HAHAA. Raukat eivät päässeet Ressuun, joituivat tyytymään norssin. Haha, siitäs saitte.

Matkalla takas ruttikseen nähdään gagat, jotka automaattisesti pysäytetään palvomaan meitä. On se mahtavaa kun osoitetaan kunnioitusta meitä koulun vanhimpia kohtaan.

Ruttiksessa mennään istumaan porukalla. Vähän ajan päästä nähdään meidän norssit, joita vastaan menemme. Ja kun ihanat ykköset näkevät meidät, he huutavat "abeja" ja ryntäävät jalkoihimme suutelemaan kenkiämme ja palvomaan. Ja huutavat iskualuseita.On muuten mahtavaa ja hassua, miten nuo iskulauseet pysyvät käytännössä muuttumattomina vuodesta toiseen. Mekin huusimme niitä kaksi vuotta sitten ollessamme pieniä ykkösiä. Voi näitä kaikkia muistoja. Niin ne vuodet vierii.

Kun lisää oravia palasi puistoon, menimme kirkon portaille palvottaviksi. Ja siitä se lähti... hahaa. Lisää palvontaa, ja tanssia (ja sylitanssia, heh), ja huutoa. Täytyy kyllä sanoa että hyvin laittoivat ykköset itsensä likoon. Oon ylpee heistä <3

Joooh. Vuoden esinahan valinta. Hauskaa. "Te ootte syy miks ilmasto lämpenee!!" Aaaws :) "Me ollaan teijän seksiorjia!" JNE. Paidat lähti, housut lähti, ja valitettavasti vähän muutakin. HYI. Onneksi ehdin peittää silmäni XD Vuoden esinahaksi valittiin pikkukalle, joka piti hyvän loppupuheen. :D Nahkavala improvisoitiin hienosti. Se oli mahtii.

Tanssitttin vähän tyttöporukalla, se oli just hauskaa. Sit istuttiin ruttiksessa. Oli hauskaa<3

 

Ihanaa oll abi.

 

xx