Herätys kahdeksalta, ylös puoli yhdeksän, aamiainen eli kaksi kuppia kahvia ja pari ruisleipää, aamutoimet, pukeutuminen, dataus, bussiin 10.30, Töölössä 10.52, kirjastossa 10.55. Vakkaripöytä vapaana, onneksi. Bilsan kirja esiin. Huoh.

13.38. Nälkä kurnii -->Valintataloon. Ostoksina moniviljasämpylä, banaani ja valkosuklaajäätelö. Nami. Puistoon istumaan ja nauttimaan elämästä. Aurinko lämmittää hieman. Alan miettiä valokuvausta ja kaivan vihon ja kirjoitan muutaman idean ylös.

14.16. Takaisin kirjastoon. Vakkaripöytä varattu. MUR. Tyydyn viereiseen pöytään.

17.50. Väsyttää. Pakkaan tavarat, käyn vessassa, menen bussipysäkille. Tulee bussi, jolla en ole mennyt ennen, mutta kokeilen meneekö se sinne minne haluan. No ei. 18.32 jään pois pysäkillä enkä tiedä, missä olen. Lähden kävelemään takaisin päin. Parin kilometrin jälkeen huokaan syvään helpottuneena. Tutut maisemat tulevat vastaan. Vielä on kuitenkin pari kilsaa käveltävänä. Väsyttää vähän lisää. Ärsyttää. Oikean bussin numron edessä olisi pitänyt olla A, niin olisin päässyt perille. Näin taisi käydä viime kesänäkin, toisessa paikassa kylläkin. Ja silloin jouduin kävelemään enemmän.

18.58. Kotona viimein. Huh. RUOKAA. Tietokone auki. Tv auki. Väsyttää taas.

Venyttelyä ja lihaskuntoa, musiikkia. Pikainen pyöräreissu kameran kanssa, mutta kamerasta on akku loppu. Ja hitsi, piti laittaa se lataukseen, mutta unohdin.

Blogin perustaminen. Jes.